PRESENTACIÓ

HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS es un centre d’Estètica, Teràpies i Massatges situat al centre de Girona especialitzat en:

Massatges. Tractaments Estètics Facials, Netejes de Cutis, Tractaments especifics segons l’edad i el tipus de pell. Tractaments Estètics Corporals.

Tractaments Anticel.lulítics -Reductors – Refermants amb Maderoteràpia.

Tractaments pre i post Part.

Peeling Corporal amb Sucre de Canya o amb Talassoteràpia (sals i algues)

KOBIDO (massatge facial japonés)

Chi Nei Tsang (Massatge abdominal Taoísta per la Desintoxicació d’órgans interns)

Reiki

EFT Tapping

Theta Healing

Massatges Terapeútics:

Relaxant

Descontracturant

Drenatge Limfàtic Manual (métode D. Vodder)

Desbloquejament Energétic

Massatge Chakra

Reflexología Podal

Pediharmonía

Maderoteràpia

Massatges de benestar (Wellnes)

Hot Stones Massage (massatge amb pedres calentes)

Hot Chocolate

Massage Ba Guan (massatge amb ventosses d’origen xinés)

Herbal Siam (massatge amb pindes)

Massatge amb Canyes de Bambú

Massatge Fresh Fruit (Aromaterapía i Cromoteràpia)

Des dels aromes naturals dels olis essencials fins a la música suau, passant per l’efecte tranquil.litzant d’un entorn càlid, tots els elements d’ HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS es relacionen amb harmonía per crear un ambient perfecte per al teu relax.

La meva pretensió és que a través de l’estética, el massatge o la teràpia trobis la bellesa interna – externa, estar amb harmonía, en pau i en equilibri amb tu mateix/a.

Tots els tractaments tenen com objectiu alliberar l’estrés i rejovenir i energitzar el cos.

Des dels aromes naturals dels olis essencials fins a la música suau, passant per l’efecte tranquil.litzant d’un entorn càlid, tots els elements de “HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS” es relacionen amb harmonia per a crear un ambient perfecte per el teu relax.

Deixa que els teus sentits es despertin mentres jo acarono la teva ment, el teu cos i la teva ànima.

A ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS HELENA personalitzem cada tractament en funció de les necessitats de cada persona i combinem, segons convingui, diferents tècniques com aromateràpia, cromopuntura, quiromassatge, reflexoteràpia, etc.

Sóc molt exigent amb els productes que utilitzo i els he escollit perque són de primera qualitat en cosmètica natural i després d’haver fet una amplia selecció.

Tinc especial interés que et sentis bé, que quan vinguis el trobis un lloc càlid, confortable, bonic i amb tots els detalls cuidats; un oasi de pau, tranquil.litat, bellesa i harmonia.

També donem pautes per cuidar la teva imatge i t’ensenyem a respirar, a relaxar-te, a combatre l’estrés a potenciar l’autoestima, els pensaments positius, la responsabilitat del propi benestar, etc.