KOBIDO – MASSATGE FACIAL JAPONÉS

ÉS TEMPS DE DONAR-NOS A NOSALTRES MATEIXES UN TEMPS I UN ESPAI PER ESTAR MILLOR. SI ET VOLS SENTIR COM UNA EMPERATIU, NO DEIXIS DE PROVAR-HO.
LIFTING SENSE CIRURGÍA!

És una de les últimes tendències de rejoveniment facial que aporta bellesa, salut, fermesa i lluminositat a la cara.
Amb aquest massatge japonès reafirmarem la musculatura i estimularem la circulació sanguínia, millorant totes les funcions cel•lulars.


El massatge facial japonès no tracta únicament la capa superior de l’epidermis com ho fan els mesurats massatges occidentals , sinó que treballa profundament els meridians i els anomenats ‘ tsubos ‘ facials – o canals energètics del cos – aconseguint activar els nervis d’aquesta zona i estimular el flux de ‘ Qi ‘ – o energia vital -per aconseguir un complet equilibri .


Beneficis:

REDUEIX I CORREGEIX:De la mateixa manera que l’exercici reafirma i tonifica el cos, el Massatge Facial Japonès enforteix i tonifica la musculatura facial ajudant a prevenir la flacciditat i les arrugues.
ELIMINA:El Massatge Facial Japonès augmenta la circulació de la pell, afavorint l’eliminació de cèl · lules mortes, augmentant la lluminositat i donant un aspecte saludable i una complexió d’aspecte més juvenil. També incrementa l’aportació de nutrients més eficientment, alentint de manera evident els signes visibles de l’envelliment.AJUDA:El Massatge Facial Japonès incrementa la temperatura de la pell. Això facilita l’alliberament de toxines profundament fixades, a les que els netejadors no arriben. En augmentar la temperatura s’activa el sistema limfàtic, el que li permet transportar i eliminar més eficientment els bacteris i les toxines de les cèl · lules de la pell.
REGULA:El Massatge Facial Japonès augmenta la capacitat de la pell per retenir la hidratació creant una barrera emolient contra l’evaporació.
ALLIBERA:El Massatge Facial Japonès allibera les contractures del teixit muscular, permetent una bona irrigació sanguínia per tota la superfície de la cara. Això aporta oxigen i nutrients fins a les cèl · lules de la pell. Únicament quan la circulació sanguínia es veu millorada les cèl · lules de la pell poden reparar-se i rejovenir per si mateixes.
RESULTAT:
LA PELL I LA MUSCULATURA:
PERDEN RIGIDESA.GUANYEN RELAXACIÓ.GUANYEN REAFIRMACIÓ.DÓNA LLUMINOSITAT I FRESCOR.ENDOLCEIX L’EXPRESSIÓ DE LES FACCIONS.TERSA LA PELL.REDUEIX LES ARRUGUES D’EXPRESSIÓ.
SI TENIU INTERÉS EN CONEIXER MÉS D’AQUEST MASSATGE I LA SEVA HISTORIA PODEU CONTINUAR LLEGINT:
El Massatge Facial Japonès ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial ; prevé i redueix l’impacte del procés de l’envelliment , alliberant l’energia i la tensió bloquejada en els músculs facials i del coll . Amb un tacte ràpid i rítmic , s’estimula el sistema nerviós , es millora la circulació de la sang i el flux limfàtic , es consoliden i tonifiquen els músculs , i s’equilibra el flux de l’energia a la cara . Aquestes tècniques terapèutiques estimulen els nervis facials aconseguint les cèl · lules de la pell , beneficiant i augmentant la circulació sanguínia , distribuint nutrients i eliminant les toxines , impureses i cèl · lules mortes de la pell , centrant-se en la condició de la pell , els músculs subcutanis i el Chi : l’energia vital .Aquest massatge és el tractament natural més efectiu per millorar la condició de la pell i minimitzar el procés d’envelliment . El resultat és una pell brillant , lluminosa , fresca , en un rostre serè i radiant .
El Massatge Facial Japonès és una profunda combinació de conceptes de la medicina tradicional japonesa i de tècniques de massatge que han estat desenvolupats i modificats a partir de l’ Anma ( massatge tradicional japonès ) durant els últims cinc-cents anys .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *