BENEFICIS DE LA BAMBUTERAPIA (massatge amb canyes de bambú)

La bambuterapia és una teràpia alternativa de relaxació i millorament físic que estimula profundament la pell, músculs, teixit adipós i el sistema nerviós pel contacte suau i agradable amb diferents canyes de bambú aplicades a cada zona corporal, segons sigui la necessitat del pacient.
Els resultats i beneficis de la bambuterapia, són obtinguts gràcies a l’estímul generat per la fricció, percussió i centre-pressió de les canyes de bambú, accions que desencadenen accions neuronals, circulatòries, nervioses, musculars, cel·lulars, energètiques i emocionals ia més són el circuit complet de relaxació i l’elixir que tant busquem per concebre el més profund estat de tranquil·litat física, mental i espiritual.
Les canyes de bambú que s’apliquen en tractaments corporals i facials són de diferents diàmetres i longituds, pensant en l’anatomia del pacient. Cañas acuradament seleccionades per brindar el millor i més plaent tractament.


Beneficis Bambuterapia:
– Combat cansament i esgotament
– Efecte sedant al actuar sobre les terminacions nervioses
– Relaxant muscular
– Millora la circulació limfàtica i afavoreix al drenatge
– Combat la cel·lulitis
– Combat les zones greixos, tonificant i reafirmant la pell. – Remodela la silueta
– Redueix el teixit adipós
– Estimula l’equilibri energètic, mantenint harmonia


S’utilitza com a complement per reduir el pes i és més profund que els massatges reductius, perquè la Bambuterapia distribueix els adipòcits fins destruir-los. 

Eliminant els líquids i greixos.

Com tot tractament per veure resultats es necessitaran d’almenys dotze sessions, encara que per provar amb només una n’hi ha prou. 


Sens dubte, el bambú anomenat també «acer vegetal» és una medicina natural que en prendre contacte amb el cos mitjançant un massatge indueix ràpidament aquesta agradable sensació de benestar.-

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *