RELAX, CALMA, EVASIÓ, SENSACIONS, SENTITS, EMOCIONS, RELAXACIÓ, BENESTAR.

NOMÉS SENTIR AQUESTES PARAULES FINS I TOT JO EM RELAXO!!!
AVUI MÉS QUE MAI, ELS TERAPEUTES ESTEM CRIDATS A UNIR-NOS I FER UNA PASSA ENDAVANT PER AJUDAR LA NOSTRE SOCIETAT.
ESTEM SOTA UNA PLUJA DE CONSTANTS MALES NOTÍCIES PROVOCADES PER LA CAMPANYA MEDIÀTICA ESCAMPADA ARREU PER TAL DE DEBILITAR ELS ÀNIMS I, TAMBÉ, PER LA REALITAT QUE VIUEN MOLTES PERSONES QUE ENS IMPORTEN, I EM VIST COM S’ELS DESMONTAVA LA VIDA.
TANT ES AIXÍ, QUE ACTUALMENT L’11,4% DELS CIUTADANS, CONSUMEIX HIPNOSEDANTS, EN COMPARACIÓ AL 5,1% DE L’ANY 2.005. NO CAL SER UN EXPERT PER ADONAR-SE DELS MOTIUS D’AQUEST AUGMENT TOTALMENT DESPROPORCIONAT DE L’ÚS DE FÀRMACS CONTRA L’ANSIETAT
QUÉ POTS FER PER EVADIR-TE, RECUPERAR ENEGÍA, TROBAR LES TEVES PRÓPIES SOLUCIONS I RECURSOS, I AIXÍ REDUIR LA NEGATIVITAT INDIVIDUAL I LA GENERALITZADA?
IMAGINEU UN LLOC AMB LLEUGERA OLOR A INCENS, LLUM TÉNUE, UNA CAMILA QUE CONVIDA AL SOMNI, , LLUMS D’ESPELMES, UNA MÚSICA SUAU QUE T’ENVOLTA, OLI CALENT, AROMES QUE ENS TRANSPORTEN. . . PER MOMENTS AUGMENTA LA NOSTRA SENSACIÓ DE BENESTAR. . .
DESDE ELS AROMES NATURALS DELS OLIS ESSENCIALS FINS A LA MÚSICA SUAU, PASSANT PER L’EFECTE TRANQUILITZANT D’UN ENTORN CÀLID, TOTS ELS ELEMENTS ES RELACIONEN AMB HARMONIA PER CREAR UN AMBIENT PERFECTE PER AL TEU RELAX.
DEIXA QUE ELS TEUS SENTITS ES DESPERTIN MENTRES JO ACARONO EL TEU COS, LA TEVA MENT I LA TEVA ÀNIMA.
TINC ESPECIAL INTERÉS QUE ET SENTIS BÉ, QUE QUAND VINGUIS ET TROBIS EN LLOC CÀLID, CONFORTABLE, BONIC I AMB TOTS ELS DETALLS CUIDATS.
UN OASI DE PAU TRANQUILITAT I HARMONIA.
TOTS ELS TRACTAMENTS, MASSATGES WELLNESS O TERAPEUTICS, TENEN COM OBJECTIU ALLIBERAR L’ESTRÉS, REJOVENIR I ENERGITZAR EL TEU COS.
TAMBÉ ET DONARÉ PAUTES PER CUIDAR LA TEVA IMATGE, T’ENSENYO A RESPIRAR, A RELAXARTE, A COMBATRE L’ESTRÉS A POTENCIAR LA TEVA AUTOESTIMA, ELS PENSAMENTS POSITIUS, QUE AGAFIS LA RESPONSABILITAT DEL TEU PROPI BENESTAR.
T’ANIMO A REBRE AMB UN SONRIURE CADA DÍA!!!

C/ BARCELONA, 12-14, 3º 6ª
972 22 61 96 / 646 26 27 26
http://helenanatur.com
http://helenanatur.com/blog/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *