JA HA COMENÇAT LA TARDOR.

Desde HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS desitgem que gaudiu d’aquesta nova estació de l’any en què la bellesa es torna més calmada però més intensa i elegant.
Àcid Hialurònic per Omplir les Arrugues.
HY + és l’exclusiu tractament rehidratant i anti-edat amb doble acció, superficial i profunda, per potenciar la capacitat de la pell de retenir les seves pròpies reserves hídriques.
La línia de productes Hy + d’Freihaut conté un immillorable actiu, àcid hialurònic biotecnològic d’última generació. Les seves propietats li permeten actuar des de la dermis per reforçar i perfeccionar la hidratació i regeneració de la pell.
Els passos del tractament Hy + en cabina, sincronitzats amb l’àcid hialurònic i amb un conjunt especial de substàncies actives naturals com àcids fruiters, extracte de papaia o el Ginkgo Biloba. Junts treballen de manera intensiva a la bioregularización natural de la pell. A més, la línia es completa amb principis actius anti-edat desenvolupats per absoluta tecnologia d’avantguarda com la coenzim Q10 i l’ATP, que completen el procés regeneratiu i el tractament anti-edat de
Hy + de Freihaut.
C/ Barcelona 12-14, 3º 6ª
17002 Girona.
Telf. 972 22 61 96 / 646 26 27 26

http://helenanatur.com
http://helenanatur.com/blog/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *