MADEROTERAPIA

LA MADEROTERAPIA ÉS UNA TÈCNICA ALTERNATIVA I NATURAL DE MASSATGES AMB INSTRUMENTS DE FUSTA, QUE CONTRIBUEIX A BENESTAR FÍSIC I PSIQUIC, ACONSEGUINT MOLT BONS RESULTATS A L’ELIMINACIÓ DE LA CEL·LULITIS I EN EL MOLDEJAT CORPORAL.

EXTRETA, COM ALTRES MOLTES TERÀPIES ALTERNATIVES, DE LES CULTURES ORIENTALS, ACTUALMENT ESTÀ ARRIBANT ALS MÉS ALTS ÍNDEXS D’ACCEPTACIÓ A TOT AMÈRICA I EUROPA.

AQUESTA TÈCNICA DE MASSATGES REDUCTORS ACONSEGUEIX RÀPIDS I EXCEL·LENTS RESULTATS EN TRACTAMENTS D’AIXECAMENT DE GLUTIS, REDUCCIÓ DE CINTURA, ABDOMEN I MALUC.

TOT AIXÒ GRÀCIES A PERFECTE ESTÍMUL DRENANT DE L’ADIPOSITAT LOCALITZADA A LES ZONES A TRACTAR, ALHORA QUE S’EXPERIMENTA UNA SENSACIÓ DE RELAXACIÓ INIGUALABLE

SENSE EFECTES SECUNDARIS, MOLT RELAXANT I TONIFICANT ALHORA.

SÓN ESPECIALMENT RECOMANABLES ELS SEUS PROTOCOLS ESPECÍFICS EN TRACTAMENTS POST-PART.

GRÀCIES A LA COMBINACIÓ DELS MASSATJADORS EN FUSTA AMB LA TÈCNICA DRENANT, AQUESTA TERÀPIA ACTUA A NIVELL DELS ADOPOCITOS, IMPEDINT L’ACUMUL.LACIÓ DE GREIXOS  I ESTIMULANT LA LIPÓSISIS. TAMBÉ MILLORA LA CIRCULACIÓ DEL TEIXIT CEL.LULÍTIC REFORÇANT LA PARET VASCULAR, EVITANT LA FORMACIÓ D’EDEMA, AFAVORINT L’ELIMINACIÓ DE TOXINES I LA REGENERACIÓ DE LA PELL.

ENTRE ELS BENEFICIS QUE LA MADEROTERAPIA, PODEM ESMENTAR:

*BENEFICIA LA CIRCULACIÓ SANGUÍNIA

*REGULA LA CIRCULACIÓ LIMFÀTICA

*TONIFICA LA PELL I LA REAFIRMA

*ESTIMULA LA PRODUCCIÓ D’ELASTINA, COL·LAGEN I VITAMINA E

*REACTIVA EL SISTEMA NERVIÓS

*MILLORA LA TONIFICACIÓ MUSCULAR

*ÉS UN EXCEL.LENT TRACTAMENT PER A LA CEL·LULITIS

*REGULA ELS CENTRES D’ENERGIA DEL COS

*ESTIMULA LA RELAXACIÓ

*MILLORA LA RESPIRACIÓ

 

CADASCUN DELS INSTRUMENTS UTILITZATS PER AL TRACTAMENT DE LA CEL·LULITIS PERMET ESTIMULAR DIFERENTS CAPES D’ADIPOSITATS DE LA PELL I ELIMINA AIXÍ ELS ADIPOCITS I PER TANT DESAPAREIX LA CLÀSSICA «PELL DE TARONJA», SENT VISIBLES SEUS RESULTATS DES DE LA PRIMERA APLICACIÓ.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *