UNA EXFOLIACIÓ TERAPEÚTICA I EXQUISITA

THALMARIN, el poder de l’alga marina.
El concepte de thalasso de Klapp, s’aprofita de les forces originals procedents de les profunditats dels oceans, obtenint una òptima adaptació i resultats en el tractament del cos.

La dosificació dels oligoelements essencials, els sediments biològics, les algues, els extractes de la closca d’ostra i l’aigua del mar estan harmonitzats en THALMARIN de tal manera que aconsegueixen el seu efecte màxim. Totes aquestes substàncies actives permeten a l’esteticista professional oferir el màxim profit – desenvolupant una sensació de benestar.

UNA EXFOLIACIÓ TERAPEÚTICA I EXQUISITA
 

És recomanable que et facis un peeling corporal almenys dues vegades a l’any, abans de l’estiu per preparar la pell i aconseguir un bronzejat perfecte, durador i uniforme. També es recomana fer un altre en finalitzar la temporada de sol per curar, equilibrar, desintoxicar, protegir, suavitzar i hidratar la teva pell i pal·liar els danys provocats pels raigs UVA.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *