CARTA ALS REIS

Benvolguts Reis d’0rient,

jo us vull demanar,

aquests bonics regals

que no es poden comprar.

Un grapat de somriures, una caixa de petons i la font de la salut per tothom.

Tot un sac ple de temps

per poder compartir

amb aquells que estan sols

que no tenen amics.

Una font de salut

per poder regalar

als malalts que pateixen.

Un paquet de petons

per poder-los donar

als infants d’aquest món

que no són estimats.

Un grapat de somriures

per anar repartint

als que no saben riure

i els cal un somrís.

Una llavor de pau

per poder-la sembrar

per tot aquest planeta

i que es pugui escampar.

I per mi us demano

-i no us sembli estrany- un bon sac de paciència
tots els dies de l’any.

ELS MEUS MILLORS DESITJOS!

ELS MEUS MILLORS DESITJOS!!!

Et desitjo un llapis que dibuixi rialles i una
goma que esborri les llàgrimes. Que si 
plores, sigui de riure, si tens gana que sigui de viure,
si has de perdre que sigui la por, i
si ets feliç que sigui per sempre!

Salut, feina i Amor… de tot cor

Helena.

C/ Barcelona, 12-14, 3º 6ª
17002 – GironaTelf. 972 22 61 96 / 646 26 27 26

Email:     info@helenanatur.com

WEB:      www.helenanatur.com

BLOGG:  http://helenanatur.com/blog

PREUS:   http://helenanatur.com/blog/preus/   

TRAC. FACIALS:http://www.helenanatur.com/ca/tractaments/facials

 » » » CORPORALS:http://www.helenanatur.com/ca/tractaments/corporals

FACEBOOK:www.facebook.com/pages/HELENA-Estètica-i-Teràpies-Corporals/233236379052

DIVENDRES DIA 13, TORNO A TREBALLAR!!!

Bona nit, demà torno a obrir el meu Centre.
Torno a treballar amb il·lusió, però amb prudència, com he fet sempre donant confiança als meus clients-es.
Salut i feina per a tothom, no baixem la guàrdia.
A partir de demà ja podeu tornar a demanar hora.
Moltes gràcies per la vostra confiança, el vostre suport i mostres de solidaritat i afecte.
Helena.

GANES DE TORNAR AVIAT!!!

Tinc moltes ganes de tornar !!
Els massatges no són un luxe, són una necessitat, a nivell físic, psíquic i emocional. 💓
Informació important:
Jo faig servir mascareta i pantalla si hi ha molta proximitat.

XECS DE REGAL

REFLEXOLOGIA HOLÍSTICA

Reflexologia podal + Pediharmonia + Massatge Chakra podal. Unint aquestes tres tècniques he aconseguit fer una teràpia global i holística, i treballem en els nivells físic, emocional i psicològic. Amb uns resultats excel·lents i canvis en la recuperació de la salut, energia, actitud i benestar del client/ta molt ràpids.

http://www.helenanatur.com

KOBIDO – MASSATGE FACIAL JAPONÉS

ÉS TEMPS DE DONAR-NOS A NOSALTRES MATEIXES UN TEMPS I UN ESPAI PER ESTAR MILLOR. SI ET VOLS SENTIR COM UNA EMPERATIU, NO DEIXIS DE PROVAR-HO.
LIFTING SENSE CIRURGÍA!

És una de les últimes tendències de rejoveniment facial que aporta bellesa, salut, fermesa i lluminositat a la cara.
Amb aquest massatge japonès reafirmarem la musculatura i estimularem la circulació sanguínia, millorant totes les funcions cel•lulars.


El massatge facial japonès no tracta únicament la capa superior de l’epidermis com ho fan els mesurats massatges occidentals , sinó que treballa profundament els meridians i els anomenats ‘ tsubos ‘ facials – o canals energètics del cos – aconseguint activar els nervis d’aquesta zona i estimular el flux de ‘ Qi ‘ – o energia vital -per aconseguir un complet equilibri .


Beneficis:

REDUEIX I CORREGEIX:De la mateixa manera que l’exercici reafirma i tonifica el cos, el Massatge Facial Japonès enforteix i tonifica la musculatura facial ajudant a prevenir la flacciditat i les arrugues.
ELIMINA:El Massatge Facial Japonès augmenta la circulació de la pell, afavorint l’eliminació de cèl · lules mortes, augmentant la lluminositat i donant un aspecte saludable i una complexió d’aspecte més juvenil. També incrementa l’aportació de nutrients més eficientment, alentint de manera evident els signes visibles de l’envelliment.AJUDA:El Massatge Facial Japonès incrementa la temperatura de la pell. Això facilita l’alliberament de toxines profundament fixades, a les que els netejadors no arriben. En augmentar la temperatura s’activa el sistema limfàtic, el que li permet transportar i eliminar més eficientment els bacteris i les toxines de les cèl · lules de la pell.
REGULA:El Massatge Facial Japonès augmenta la capacitat de la pell per retenir la hidratació creant una barrera emolient contra l’evaporació.
ALLIBERA:El Massatge Facial Japonès allibera les contractures del teixit muscular, permetent una bona irrigació sanguínia per tota la superfície de la cara. Això aporta oxigen i nutrients fins a les cèl · lules de la pell. Únicament quan la circulació sanguínia es veu millorada les cèl · lules de la pell poden reparar-se i rejovenir per si mateixes.
RESULTAT:
LA PELL I LA MUSCULATURA:
PERDEN RIGIDESA.GUANYEN RELAXACIÓ.GUANYEN REAFIRMACIÓ.DÓNA LLUMINOSITAT I FRESCOR.ENDOLCEIX L’EXPRESSIÓ DE LES FACCIONS.TERSA LA PELL.REDUEIX LES ARRUGUES D’EXPRESSIÓ.
SI TENIU INTERÉS EN CONEIXER MÉS D’AQUEST MASSATGE I LA SEVA HISTORIA PODEU CONTINUAR LLEGINT:
El Massatge Facial Japonès ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial ; prevé i redueix l’impacte del procés de l’envelliment , alliberant l’energia i la tensió bloquejada en els músculs facials i del coll . Amb un tacte ràpid i rítmic , s’estimula el sistema nerviós , es millora la circulació de la sang i el flux limfàtic , es consoliden i tonifiquen els músculs , i s’equilibra el flux de l’energia a la cara . Aquestes tècniques terapèutiques estimulen els nervis facials aconseguint les cèl · lules de la pell , beneficiant i augmentant la circulació sanguínia , distribuint nutrients i eliminant les toxines , impureses i cèl · lules mortes de la pell , centrant-se en la condició de la pell , els músculs subcutanis i el Chi : l’energia vital .Aquest massatge és el tractament natural més efectiu per millorar la condició de la pell i minimitzar el procés d’envelliment . El resultat és una pell brillant , lluminosa , fresca , en un rostre serè i radiant .
El Massatge Facial Japonès és una profunda combinació de conceptes de la medicina tradicional japonesa i de tècniques de massatge que han estat desenvolupats i modificats a partir de l’ Anma ( massatge tradicional japonès ) durant els últims cinc-cents anys .

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Tècnica de massatge sobre l’àrea a tractar mitjançant mobilitzacions lentes i progressives de manera ascendent, simulant la circulació normal de la limfa; específic per eliminar líquids i toxines, estimular la circulació limfàtica i enfortir el sistema immunitari. Millora la capacitat de depuració i l’actuació dels limfòcits, combat la retenció de líquids, disminueix el volum i millora les defenses. Molt recomanat per a problemes circulatoris, cel.lulitis, i per combatre linfoedemas.