AROMATERÀPIA EGIPCIA.

EL LLEGAT DE LA AROMATERÀPIA EGIPCIA PER AL DESENVOLUPAMENT HUMÀ

Aquest article sobre aromateràpia egípcia neix com a resultat del meu viatge a Egipte l’any 2.002. En aquest vaig tenir la gran oportunitat de conèixer al meu mestre Gamal Habdul qui a més de ser un expert en olis essencials pertany a una família que ha produït olis per més de cinc generacions. Gamal és propietari de la casa més important d’olis essencials de Gizeh (el Caire) a pocs metres  de les Piràmids a, on venen les bases dels més fins perfums del món. Un home, savi i meravellosos que comparteix els seus coneixements amb tots els que arriben a visitar, a més d’ajudar a curar als que demanen la seva intervenció. Gamal és un ésser molt especial, és un reconegut mestre reiki, amorós, assenyat, sanador i sembrador de llavors al cor.
Aquest grandiós trobada va encendre de nou en mi la passió i fascinació pel poder curatiu de les flors. En aquest cas no des de la teràpia floral sinó des de la aromateràpia i així vaig reprendre el rumb. Primer des de l’experiència pròpia provant l’efecte que tenien les essències en mi per després poder compartir amb tots els que em llegeixen el coneixement que he adquirit perquè s’animin a provar i a experimentar aquestes noves experiències.

Entrant en context
Des que existeix l’Homo Sapiens a la Terra, aquest ha aprofitat els regals que el planeta li ha proporcionat. Experimentant va anar descobrint de manera natural que les plantes, els arbres i les seves flors tenien un potencial que anava més enllà de servir com a aliment o element decoratiu. A mesura que va anar adquirint més intel·ligència va descobrir els usos medicinals i màgics del regne vegetal.

Com sabem que no totes les plantes donen flors. Només les més desenvolupades evolutivament les tenen, i allà es concentra tota la subtilesa de la planta en si, la seva bellesa, el seu color, el seu potencial creador i la seva màxima vibració energètica.

Per què Egipte?
Egipte té un clima privilegiat que afavoreix el creixement de flors silvestres i cultivades durant tot l’any. Flors especialment aromàtiques i acolorides que van ser aprofitades per extreure’n el seu perfum. En ser plantada la vida a la Terra es va dotar a Egipte amb la presència del Rio Nil el qual té una importància excepcional per aquesta civilització que es va desenvolupar a les seves ribes i que va permetre al seu torn el creixement de les flors en els seus vessants. El Nil és portador de vida i posseeix una altíssima vibració energètica que es pot percebre quan et trobes en ell.

Diferents usos dels olis florals
D’una banda a l’extreure de les flors seva essència, s’obtenia l’aroma al qual se li donava un ús cosmètic aprofitant les seves delicioses fragàncies. D’altra banda, a nivell espiritual, els egipcis van ser instruïts per aprofitar el potencial vibracional i energètic de les flors per la qual cosa van començar a utilitzar-les en els seus rituals funeraris, que eren els més importants per a aquesta civilització, ja que era el moment en que el mort canviava de dimensió. Per això es requerien diversos elements amb els quals era sepultat perquè pogués donar-los ús en la seva vida més enllà de la mort.


L’alquímia per a la transformació de les essències florals en olis
. Als egipcis se’ls va ensenyar el procediment per a l’aprofitament del potencial vibracional de les flors. La importància de la flor com element per al desenvolupament espiritual, per elevar la freqüència energètica dels humans mitjançant el seu ús. Però no qualsevol tenia accés a aquest coneixement privilegiat. Només els sacerdots tenien permís per utilitzar i experimentar amb aquestes substàncies per després transmetre el resultat final als faraons, usar-los en la momificació, ungir les estàtues i posar-los en l’ajuar funerari.

Les essències sagrades i l’activació dels xacres
Les flors les freqüències tenien correspondència amb els centres energètics situats en el cos físic (xacres) van ser seleccionades per obtenir d’elles les seves molècules, les quals van ser preservades en olis, que es van guardar estrictament en gerres especials i conservades en salons reservats únicament per a aquest fi . Aquests salons posseïen l’energia més subtil i poderosa dels temples antics. Aquests set olis van ser i encara són considerats les 7 essències sagrades que permeten treballar els aspectes més bàsics de l’ésser humà i desenvolupar altres més transcendentals.

El desenvolupament del potencial humà mitjançant les 7 essències sagrades bàsiques
Des de llavors les essències sagrades han permès que les persones potencialicen seus vòrtex energètics per: que se sentin part del planeta i facin fora arrels; desenvolupin el seu potencial creador en el pensament, sublimen la seva energia sexual, es reprodueixin, vencin les seves pors; transcendeixin les seves emocions, activin el seu ésser creador en l’acció; estimin incondicionalment a tot el que existeix, aprenguin a donar i rebre plenament; es comuniquin eficaçment, s’expressin amb gràcia i integritat; confiïn en la seva intuïció i comprenguin el veritable sentit de la vida; per finalment honrar la divinitat en tot el que existeix al planeta.


Les 7 essències sagrades bàsiques i la seva correspondència amb els 7 xacres físics

Ambre vermell: 
xacra 1 (Base o arrel). Per estar equilibrats, apreciar la vida, sentir-se lliure i feliç d’estar a la Terra. Per acceptar el nostre cos. Desperta el cos i evita pensar que aquest té la culpa per no tenir satisfetes les nostres necessitats. Activa el cos físic i sexual. Ajuda a comunicar física i sexualment amb l’altre.


Musk (Almesc): xacra 2 (Sacre). Per superar les pors. Acceptar, entendre i desplaçar la culpabilitat. Permet entendre els processos corporals especialment en la dona. Calma la tensió premenstrual. Ajuda a l’entesa entre mares i fills.


Gessamí: xacra 3 (Plexe solar). Neteja i repara les membranes danyades del xacra. Augmenta l’autoconfiança, creure i confiar en nosaltres mateixos. Ajuda a sentir-se fora de perill. Permet gaudir de la sexualitat i de l’espiritualitat per igual. Impedeix l’entrada d’influències negatives a tots els nivells. Elimina la tristesa. Cura problemes del sistema digestiu.


Rosa: xacra 4 (Cor / Anahata). Purifica el cor. Protegeix i dóna seguretat. Obre el nostre cor i els nostres sentiments. Dóna seguretat. Facilita la comprensió del que ens envolta i el que vivim. Equilibra cos, ment i records. Ajuda a perdonar i dóna valor per tornar a començar. Ajuda a curar el sistema nerviós.


Ambre caixmir: xacra 5 (Gola / Vishuddha). Per superar la por a expressar-se i la dificultat per comunicar-se amb els altres. Incrementa l’autoconfiança. Permet comunicar-se des de la veritat personal de cada un, amb franquesa. Obre la porta per comunicar la nostra saviesa i els nostres talents. Per als que eviten responsabilitats i fugen de les relacions. Per als qui amaguen la seva debilitat després d’una màscara.


Sàndal: xacra 6 (Tercer ull / Ajna). Serveix per obrir el granja amb prudència. Per meditació. Brinda una clara visió. Facilita comprendre el que la vida vol dir-nos. Ajuda a interpretar els somnis. Permet veure l’aura de les persones.


Lotus: xacra 7 (Coronilla / Sahasrara). Per incrementar la connexió espiritual. Facilita la comunicació més enllà del temps i de l’espai. Eleva davant del món material. Permet la comunicació amb mestres i nivells de consciència més alts.


Les set essències sagrades superiors per al desenvolupament dels xacres 8 al 14
Després de treballar els aspectes més bàsics de la naturalesa humana, transcendir el cos físic i per potenciar el desenvolupament humà, els egipcis van emprar altres set olis, amb vibracions tan subtils que havien de encapsular les seves molècules en oli immediatament o s’evaporaven. Aquestes essències sagrades van ser utilitzades per desenvolupar els set xacres àurics o etéricos que encara segueixen interconnectats amb els centres d’energia físics transcendeixen i permeten accedir a habilitats espirituals més elevades. Aquestes essències sagrades són:


Flor de Papir: xacra 8. Per comunicar-nos amb l’Ésser Superior. Ajuda a mestres a complir amb la seva missió universal. Permet conèixer la capacitat de l’ànima. Connexió amb xacra 7.


Mirra: xacra 9. Permet conèixer els secrets de llocs sagrats. Serveix per comprendre la tasca de treballadors de la llum. (Es posa al contra xacra i en els palmells de les mans quan es visiten llocs sagrats). Connexió amb chakra 6.


Encens: xacra 10. Permet la comunicació amb esperits. Neteja màgia negra dels llocs. Treu mals esperits del cos. Per netejar el camí de les interferències negatives en el nostre creixement personal. Ens afirma en el camí de vida que hem triat. Connexió amb xacra 5.


Flor de Nil. Xacra 11. Permet comunicar amb éssers de llum i àngels per a ser part de l’exèrcit de la llum. Per estar en companyia dels àngels. (Es posa al contra xacra ia les plantes dels peus). Connexió amb xacra 4.


Aigua Daurada: xacra 12. Per comunicar amb l’univers, altres planetes, intel·ligències extraterrestres i conèixer l’origen de cada un. (Per canalitzar es posa al contra xacra i les plantes dels peus). Connexió amb xacra 3.
Carnation: xacra 13. Permet entendre l’encarnació. Per conèixer les diferents dimensions. Per ajudar a altres a passar de dimensió. (Per regressions fer massatge i aplicar al contra xacra). Connexió amb xacra 2.


Flor de Sakkara: xacra 14. Per fer viatges astrals, aparèixer i desaparèixer, anar on vulguin l’ànima i el cos en qualsevol temps. Per utilitzar el veritable poder de l’ésser humà. (Es realitza massatge abans de la meditació o d’anar a dormir). Connexió amb xacra 1.

JA HA COMENÇAT LA TARDOR.

Desde HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS desitgem que gaudiu d’aquesta nova estació de l’any en què la bellesa es torna més calmada però més intensa i elegant.
Àcid Hialurònic per Omplir les Arrugues.
HY + és l’exclusiu tractament rehidratant i anti-edat amb doble acció, superficial i profunda, per potenciar la capacitat de la pell de retenir les seves pròpies reserves hídriques.
La línia de productes Hy + d’Freihaut conté un immillorable actiu, àcid hialurònic biotecnològic d’última generació. Les seves propietats li permeten actuar des de la dermis per reforçar i perfeccionar la hidratació i regeneració de la pell.
Els passos del tractament Hy + en cabina, sincronitzats amb l’àcid hialurònic i amb un conjunt especial de substàncies actives naturals com àcids fruiters, extracte de papaia o el Ginkgo Biloba. Junts treballen de manera intensiva a la bioregularización natural de la pell. A més, la línia es completa amb principis actius anti-edat desenvolupats per absoluta tecnologia d’avantguarda com la coenzim Q10 i l’ATP, que completen el procés regeneratiu i el tractament anti-edat de
Hy + de Freihaut.
C/ Barcelona 12-14, 3º 6ª
17002 Girona.
Telf. 972 22 61 96 / 646 26 27 26

http://helenanatur.com
http://helenanatur.com/blog/

TANCAT PER VACANCES

TANCAT PER VACANCES DEL DIA 6 AL 13 DE SETEMBRE!!!

EL DILLUNS DIA 16 DE SETEMBRE EL MEU CENTRE JA ESTARÀ OBERT DE NOU … AMB LES PILES CARREGADES I AMB MOLTA IL.LUSIÓ.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA,

HELENA.

XECS DE REGAL

 

EN EL MESOS DE JULIOL I AGOST HI HAN MOLTS DIES DE CELEBRACIONS, I TENIM MOLTES AMIGUES I AMICS QUE CELEBREN EL SEU SANT. . . ANNA, CRISTINA, LIDIA, Mª ANGELS, CLARA, MARIA, ASSUMPCIÓ, ELENA, ADRIANA, ALICIA, BEATRIZ, CLAUDIA, ALEJANDRA, ANDREA, MÓNICA, JAUME, LLUIS, ALBERT, ALFRED,ALEJANDRO , EMILI ..


FES EL TEU REGAL D’UNA FORMA ORIGINAL I AMB MOLT D’AMOR AMB UN XEC DE REGAL DE HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS.
HI HAN MOLTES POSIBILITATS A PARTIR DE 32€, PODEU VEURE ELS TRACTAMENTS I ELS PREUS EN AQUEST LINK DEL MEU BLOGG:
C/ Barcelona, 12-14, 3º 6ª
17002 – Girona
Telf. 972 22 61 96 / 646 26 27 26

OBERT PER VACANCES

Em complau comunicar-vos que Helena Estètica i Teràpies Corporals, un any més, romandrà al vostre servei durant tot el període estival.
Estaré a la vostra disposició al telèfon i e-mails de sempre.
Així com en el meu centre de Girona, en els horaris habituals.
De dilluns a divendres de 10 a 20 hores.
Una cordial salutació,

Helena.
http://www.helenanatur.com/

23º ANIVERSARI “

HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS”

Sembla que era ahir quand vàrem cel.lebrar l’inauguració i ja han passat 23 anys.

Helena Estètica i Teràpies Corporals vol agrair als seus clients i amics la confiança dipositada en el meu centre, al llarg d’aquest anys que seguirà mantenint el ferm propòsit de que a través de l’estètica, el massatge o la teràpia trobis la bellesa interna/externa i estar en harmonia, en pau i en equilibri amb tu mateix/a.

http://www.helenanatur.com/

https://wwwhelenanaturcom.blogspot.com.es/

 

MADEROTERAPIA

LA MADEROTERAPIA ÉS UNA TÈCNICA ALTERNATIVA I NATURAL DE MASSATGES AMB INSTRUMENTS DE FUSTA, QUE CONTRIBUEIX A BENESTAR FÍSIC I PSIQUIC, ACONSEGUINT MOLT BONS RESULTATS A L’ELIMINACIÓ DE LA CEL·LULITIS I EN EL MOLDEJAT CORPORAL.

EXTRETA, COM ALTRES MOLTES TERÀPIES ALTERNATIVES, DE LES CULTURES ORIENTALS, ACTUALMENT ESTÀ ARRIBANT ALS MÉS ALTS ÍNDEXS D’ACCEPTACIÓ A TOT AMÈRICA I EUROPA.

AQUESTA TÈCNICA DE MASSATGES REDUCTORS ACONSEGUEIX RÀPIDS I EXCEL·LENTS RESULTATS EN TRACTAMENTS D’AIXECAMENT DE GLUTIS, REDUCCIÓ DE CINTURA, ABDOMEN I MALUC.

TOT AIXÒ GRÀCIES A PERFECTE ESTÍMUL DRENANT DE L’ADIPOSITAT LOCALITZADA A LES ZONES A TRACTAR, ALHORA QUE S’EXPERIMENTA UNA SENSACIÓ DE RELAXACIÓ INIGUALABLE

SENSE EFECTES SECUNDARIS, MOLT RELAXANT I TONIFICANT ALHORA.

SÓN ESPECIALMENT RECOMANABLES ELS SEUS PROTOCOLS ESPECÍFICS EN TRACTAMENTS POST-PART.

GRÀCIES A LA COMBINACIÓ DELS MASSATJADORS EN FUSTA AMB LA TÈCNICA DRENANT, AQUESTA TERÀPIA ACTUA A NIVELL DELS ADOPOCITOS, IMPEDINT L’ACUMUL.LACIÓ DE GREIXOS  I ESTIMULANT LA LIPÓSISIS. TAMBÉ MILLORA LA CIRCULACIÓ DEL TEIXIT CEL.LULÍTIC REFORÇANT LA PARET VASCULAR, EVITANT LA FORMACIÓ D’EDEMA, AFAVORINT L’ELIMINACIÓ DE TOXINES I LA REGENERACIÓ DE LA PELL.

ENTRE ELS BENEFICIS QUE LA MADEROTERAPIA, PODEM ESMENTAR:

*BENEFICIA LA CIRCULACIÓ SANGUÍNIA

*REGULA LA CIRCULACIÓ LIMFÀTICA

*TONIFICA LA PELL I LA REAFIRMA

*ESTIMULA LA PRODUCCIÓ D’ELASTINA, COL·LAGEN I VITAMINA E

*REACTIVA EL SISTEMA NERVIÓS

*MILLORA LA TONIFICACIÓ MUSCULAR

*ÉS UN EXCEL.LENT TRACTAMENT PER A LA CEL·LULITIS

*REGULA ELS CENTRES D’ENERGIA DEL COS

*ESTIMULA LA RELAXACIÓ

*MILLORA LA RESPIRACIÓ

 

CADASCUN DELS INSTRUMENTS UTILITZATS PER AL TRACTAMENT DE LA CEL·LULITIS PERMET ESTIMULAR DIFERENTS CAPES D’ADIPOSITATS DE LA PELL I ELIMINA AIXÍ ELS ADIPOCITS I PER TANT DESAPAREIX LA CLÀSSICA «PELL DE TARONJA», SENT VISIBLES SEUS RESULTATS DES DE LA PRIMERA APLICACIÓ.

EXFOLIACIÓ CORPORAL

Amb l’arribada del bon temps començem a preparar la pell per lluir-la suau, tonificada i saludable. L’EXFOLIACIÓ CORPORAL és una tècnica que mitjançant fricció elimina les cèl·lules mortes que es van acumulant sobre el teixit deixant transpirar els porus, aconseguint així una bona arribada de l’oxigen als nostres teixits i una millor penetració del producte que hi apliquem a sobre.

És recomanable que et facis un peeling corporal almenys dues vegades a l’any, abans de l’estiu per preparar la pell i aconseguir un bronzejat perfecte, durador i uniforme. També es recomana fer un altre en finalitzar la temporada de sol per curar, equilibrar, desintoxicar, protegir, suavitzar i hidratar la teva pell i pal·liar els danys provocats pels raigs UVA.

La dosificació dels oligoelements essencials, els sediments biològics, les algues, els extractes de la closca d’ostra i l’aigua del mar estan harmonitzats a THALMARIN de tal manera que aconsegueixen el seu efecte màxim. Totes aquestes substàncies actives permeten a l’esteticista professional oferir el màxim profit – desenvolupant una sensació de benestar.

THALMARIN – El Poder de l’Alga Marina
El concepte de thalasso de Klapp, s’aprofita de les forces originals procedents de les profunditats dels oceans, obtenint una òptima adaptació i resultats en el tractament del cos.

Les seves propietats són:

Remineralitzant
Desintoxicant
Aporta minerals i oligoelements
Revitalitzant
Depuratiu
Funció lipolítica
Post-cirurgia
Hidratant
Nutrient
Efecte antiàlgic i anestèsic
Tractaments pre o post oncològics
Reequilibrant emocional

WEB:      www.helenanatur.com

8 DE MARÇ: DIA DE LA DONA TREBALLADORA

DES D’AQUÍ EL MEU HOMENATGE A TOTES VOSALTRES A TOTES LES DONES I A TOTS ELS HOMES QUE ENS SABEN VALORAR …

DONA TENS:
*DOTS D’ORGANITZACIÓ I PLANIFICACIÓ
*SAPS PRENDRE LA INICIATIVA QUAN LES CIRCUMSTÀNCIES HO EXIGEIXEN
*DESPRENS ENERGIA POSITIVA
*SAPS MOTIVAR ALS COMPANYS
*CAPACITAT DE GESTIÓ
*NO TENS POR A ASSUMIR RISCOS
*CAPACITAT D’ESFORÇ I SACRIFICI
*DOTS DE COMUNICACIÓ I ORATÒRIA
*GESTIÓ DE RECURSOS
*CAPACITAT DE MOTIVACIÓ
*INTELIGENCIA EMOCIONAL
*PERSEVERÀNCIA I CONSTÀNCIA
*TREBALL EN EQUIP I LIDERATGE

TENS UN PLUS I ESTÀS PREPARADA PER TREBALLAR EN UNA MULTINACIONAL!!!!
FELICITATS!!!

WEB:      www.helenanatur.com